Ca´ del sol - Lazise

Ferie i Lazise - prøv vingårde
Beliggenhed

Dette luksuriøse ferie sted Ca´del sol, ligger i Lazise ved Gardasøen. Det er søskende parret Paolo og Sabrina Pietropoli, som står for den daglige drift. Ca´del sol ligger på østsiden af Gardasøen og ned mod søen. Der er en times kørsel fra Bergamo lufthavn og 30 min. til Verona. Udover at drive vingård har de lavet en agricampeggi, hvor du kan leje super flotte mobilhome på 40 km2. I Verona ejer de en lejlighed. Læs mere her om lejligheden i Verona.

Der er mange muligheder for aktiviteter både på Ca´del sol, men også med kort afstand til forskellige seværdigheder. Lazise er en rigtig hyggelig og charmerende by.

Feriebolig/Værelser og pris. 

De har 3 forskellige værelser. Alle værelser er til 2 personer med mulighed for at tilføje en 3 seng. Værelserne, som er indrettet ala country stilen er med air condition, tv og gratis wifi.

Et standard værelse indeholder dobbelt seng og badværelse. Prisen pr. overnatning er mellem 65 - 160 euro.

Værelse med lille køkken og lille udendørs veranda, koster pr. overnatning mellem 80 - 150 euro.

Værelse med balkon og sø udsigt, koster mellem 90 - 200 euro pr. overnatning.

At tilføje en seng koster mellem 20 - 50 euro pr. overnatning.

En barneseng indtil 3 år koster 7 euro.

Hvis hunden er med på tur, så er det tilladt mod visse regler og koster 4 euro pr. overnatning.

Med i prisen følger der en morgenmads buffet, som står klar fra kl. 8.00 - 10.30 

Der er masser af plads på Ca´del sol, hvor du finder en stor park du kan boltre dig i eller bare nyde at ligge ved den flotte pool. Ved poolen, som er åben fra kl.10 - 19 om dagen, finder du en lille butik, hvor du kan smage deres produkter eller få dig en hurtig frokost. Til børnene er der en legeplads, fodboldbane, tennis og volleyball. Cykler står der også til rådighed. Indenfor er der træningscenter med maskiner. Så helt klart en ferie, hvor du har rig mulighed for at være aktiv, hvis du ønsker det.

Deres mobil home til 4 personer, er virkelig af høj standard. Der er køkken med alt hvad du skal bruge, 2 soveværelser, 1 soveværelse med dobbeltseng og 1 soveværelse med 2 enkelt senge. 2 badeværelser, spisebord og Tv. Udenfor er der terrasse på 18 km2 med havemøbler og derudover en lille græsplæne. En grill står der også til rådighed. Prisen for at leje mobil home ligger fra 100 - 230 pr. overnatning. Morgenmads buffet er ikke med i prisen for mobil home, den koster 15 euro pr. person. Brug af de sportslige aktiviteter koster fra 40 - 100 euro pr. time.

Vinen

På Ca´del sol har de 3 vine, en rose´, hvid- og rødvin. Af andre produkter laver de olivenolie, olie med aroma, pate´, honning og tilbehør til bruschetta.

Seværdigheder 

Ved Gardasøen har du masser af muligheder for at se og lave forskellige ting. Alt er indenfor rækkevide og der er et væld af aktiviteter for både store og for små. En sejltur på søen kan altid anbefales, hvor der sejles til de forskellige byer. En mulighed er at sejle til en af byerne på vest siden. Eller tage en tur på markedet og mærke den hyggelige stemning og det summende liv der er. I Lazise er markedet onsdag formiddag.

Min ærlighed / oplevelse

På min rundtur i Italien i april 2016, må jeg bare en tur til Gardasøen. Efter at have boet ved Gardasøen, for år tilbage, er det for mig, som at komme hjem. Jeg boede på vest siden af søen dengang, men har altid godt kunnet lide de hyggelige byer på øst, såsom Lazise og Bardolino.

Derfor tager jeg en tur til Ca´del sol i Lazise, hvor jeg møder Sabrina. Hun viser mig rundt, så jeg kan se deres flotte værelser og mobil home. Det er virkeligt et fint sted, som er af meget høj standard. Både værelser, mobil home, omgivelserne og ikke mindst personalet viser at det er et sted, hvor man ikke går på kompromis med nogen ting.

På Ca´del sol kan du få en luksus ferie, samtidig med du kan være aktiv. Kan helt klart anbefales.