Caprese

Caprese opskrift

Da jeg smagte en rigtig lækker, men anderledes Caprese på en vingård fornylig, tænkte jeg at den må jeg da kunne lave. Hmmm nej det blev altså ikke helt som den på vingården, men skidt for den her smagte også godt og var simpel at lave.

Jeg brugte følgende ingredienser i denne opskrift:
 1 håndfuld blommetomater
 1 lille chili
 1 fed hvidløg
 1 lille stykke parmesanost
 1 æg
 Olivenolie
 1 håndfuld basilikum
 Salt og peber

Alt kommes i en blender og vupti så er aftensmaden næsten klaret. Smør 2 forme og hæld massen i. Sæt formene i ovnen ved 200 grader i et vandbad. Bages til de er gyldne og har sluppet kanten.

Tips til denne opskrift på caprese:
 Er du ikke til chili eller stærk mad, så eksperimenter med de krydderurter du kan lide.

Caprese opskrift

Se også vores udvalg af vinrejser →