Italiensk pastaret

Vingårdsferies Italienske Pastaret
Søger du efter Italienske pastaretter er du landet det rette sted. Herunder finder du min egen pasta opskrift.

500 gr. Pasta penne
1 pk. Bacon
2 Rødløg
250 gr. Champignon
Madlavningsfløde
Parmesanost
Persille

Kog pasta efter posens anvisning. Husk meget vand i gryden når du koger pasta og godt med salt. Imens pastaen koger, skær da din bacon i mindre stykker. Rødløget hakkes og champignon rengøres og skæres i skiver. Svits det hele godt og tilføj nu lidt madlavningsfløde og lad fløden koge lidt ind, til det har en cremet konsistens. Sluk for varmen og riv en masse dejlig parmesanost over blandingen. Bland nu den kogte pasta i og vend det hele godt sammen. Drys lidt dejligt persille overretten og så er det klar til servering. Server gerne i dybe tallerkener, det giver retten et løft og vi spiser jo med øjnene. En sidste ting husk ekstra parmesanost over retten, før du sætter gaffelen i og nyder et godt glas rødvin til. Velbekomme.

Tips.:
Denne pastaret er min egen opskrift med inspiration fra det italienske køkken. Det skal være let og det er denne ret også - og så kan den varieres i hundredevis af versioner. Du kan bruge dine favorit grønsager!! Når jeg hen på sommeren har porre i køkkenhaven, bruger jeg tit porre i stedet for løg.

italienske opskrifter pasta

Se også vores udvalg af vinrejser →