Italiensk rødvinskage

Italiensk rødvinskage opskrift.

60gr. cacao
300 gr. sukker
200 gr. smør
2 dl. rødvin
4 æg
150 gr. mel
2 tsk. bagepulver
1 knivspids salt
50 gr. chokolade 70 %

Cacao, smør, sukker og rødvin kommes i en gryde og varmes til alt er rørt til en homogen masse. 150 gr. tages fra til brug som glasur. Der tilføjes i den resterende crememasse et æg af gangen. Derefter tilsættes mel, bagepulver, salt og hakket chokolade. Det hele røres godt og hældes i en springform med bagepapir.

Rødvinskagen bages ved 160 grader i 30 - 35 min.

Lad kagen køle af og hæld glasuren over.

Tips til denne rødvinskage.:
Da der er meget smag i rødvinskagen, kan den anbefales at spise som dessert med lidt vaniljeis. Du kan også skære kagen ud i rette stykker og fryse den, så er det nemt lige at tage op inden brug.

Se også vores udvalg af vinrejser →