Gardasøen seværdigheder

Den fantastiske smukke sø med de store maleriske bjerge i baggrunden, ligger i det nordlige Italien. Søens areal er på 370 km2 og det dybeste sted er der 346 m til bunden.

Engang troede jeg at Gardasøen kun var et sted for pensionister pga. de mange busrejser der blev reklameret med. Derfor havde jeg den opfattelse af at det måtte være et kedeligt sted med gamle mennesker. Det syn har jeg så ikke mere efter at jeg tilfældigvis kom til at bo ved Gardasøen i 2 år og derefter efterfulgt af utallige ferier.

Tag på vingårdsferie ved Gardasøen →

Jeg har opholdt mig mange forskellige steder i Italien. Men uanset hvor dejligt de andre steder har været, er jeg altid vendt tilbage til Gardasøen pga. en ting, at der er alt indenfor række vide. Der er ikke langt til indkøb, butikker, andre byer og seværdigheder. Og det sidste du har lyst til på din ferie, er at alt tiden går op i kørsel.

Omkring Gardasøen har du mange små hyggelige byer, f.eks Bardolino og Lazise. De er altid et besøg værd med de smalle hyggelige gader og de mange restauranter. Borgen I Sirmione er også en af de gode oplevelser eller tag på en af de hyggelige markeder eller en sejltur på søen. Der er så mange attraktioner du kan se og opleve, men samtidig med du må huske at tage dig tid til en god frokost, smage på de gode vine og bare nyde udsigten ud over søen. Den bliver du aldrig træt af.

Når jeg er ved Gardasøen elsker jeg at finde nye steder, væk fra de over turistede steder. Netop der er det også der du får det ringeste mad, men til den dyreste pris. På min liste over de 10 bedste rejsetip, indgår der nogle steder, som ligger lidt væk fra søen, men hvor du spiser god lokal mad. God fornøjelse!

Her får du 10 af mine bedste rejsetip, når du skal til Gardasøen.

  1. Spis søens fisk hos Oscar i Barcuzzi ( 5km. Fra Desenzano )
  2. En sejltur på Søen ( lej selv båd eller tag en af rute skibene )
  3. Tag på markedet i Rivoltella om søndagen
  4. Tag en dukkert i Gardasøen
  5. Besøg en vingård. F.eks Montecicogna i Moniga del garda.
  6. Besøg borgen i Sirmione.
  7. Gardaland ( forlystelses park )
  8. Spis en god Pizza f.eks. Lovale i Barcuzzi.
  9. Besøg Fraccaroli vingård / Restaurant i Peschiera del garda.
  10. Besøg de forskellige byer som: Salo´, Peshiera, Lazise, Bardolino….

Se vores udvalg af vinrejser →