Pasta med pesto

Opskrift på pasta med tomatpesto

8 cherrytomater
 1 håndfuld basilikum
 1 lille fed hvidløg
 1 lille frisk chili uden frøkerner
 3 soltørrede tomater i olie
 Et lille stykke parmesanost
 Lidt pinjekerner
 Lidt olivenolie
 Lidt rødvinseddike
 Salt & Peber
 1 ps. pastapenne
 1 pk. parmaskinke

Alle ingredienser kommes i en blender og blendes godt. Lad din pesto trække i køleskabet, gerne flere timer.

Parmaskinken lægges på bagepapir og bages i ovnen ved 200 grader indtil den er gylden.

Pastaen koges efter posens anvisning, men husk nu rigeligt med vand og godt med salt.

Dette er en af de hurtige pastaretter til den travle hverdag. Pestoen kan laves i forvejen og den bliver kun bedre af det da den også skal bruges, som den er på den varme pasta. Riv godt med parmesanost over pastaen, bland pestoen i og bræk parmaskinken i stykker over pastaretten. Velbekomme!

Tip: Har du ikke lige alle ingredienser til pesto, så undlad eller tilføj. Det er kun fantasien der sætter grænser :)

Pasta med pesto opskrift

Se også vores udvalg af vinrejser →