Tærte med squash og parmaskinke

Silvia´s tærte med squash og parmaskinke.

1 rulle tærtedej eller lav den selv.
2 store squash
1 pk. parmaskinke
2 æg
200 ml. madlavningsfløde
Salt og peber

Denne tærte er super nem at lave og den kan laves i mange variationer. Tærtedejen lægges i formen og på bunden lægges 6 skiver parmaskinke. Squashen skæres i tynde skiver, hvorefter den sauteres til den er godt blød og krydres med salt og peber. Æggene piskes med madlavningsfløden og vendes sammen med squashen. Derefter lægges det ovenpå skinken i tærteformen. Tærten bages ved 180 grader i ca. 35 - 40 min.

I Silvia´s tærte bruger hun Panna. Panna er fløde, men er lidt tykkere i konsistensen end det vi kender her hjemme. Det er også en af de ting som er med hjem i bagagen fra mine Italiens rejser.

Tip: For at tærten skal have lidt mere smag, kan der tilføjes 1 løg som sauteres med squashen. Er du til ost og ingen tærte uden ost, så læg lidt reven ost ovenpå skinken. På den måde får du heller ikke en tærte hvor osten er helt brændt. Prøv for eksempel også at lave tærten med peberfrugt.

Se også vores udvalg af vinrejser →