Verona

Beliggenhed

Denne flotte ferielejlighed ejes af Sabrina fra Ca´del sol og ligger i hjertet af Verona. Lejligheden ligger på 2.sal og bærer stadig præg af at det er et gammelt palace fra 1700 tallet, hvor der ses freskoer på væggene. Tæt på lejligheden ligger Romeo´s og Julie´s hus og Arena i Verona.

Lejligheden og pris 

Der er plads til 7 personer i denne feriebolig, som er på 100 km2. Der er 2 soveværelser med dobbeltseng og 1 soveværelse med en enkelt seng. I opholdsområdet er der en sovesofa til 2 personer. Derudover er der et moderne køkken med alt fra mikroovn til opvaskemaskine, ovn, badeværelse med bruser og gratis WIFI. Lejligheden udlejes fra juni til og med august måned. Prisen pr. overnatning i løbet af ugen er 200 euro og i weekend 300 euro. Prisen er inkl. slutrengøring.

Seværdigheder

Verona er en by, hvor der er masser af muligheder. For eksempel en tur i Arenaen og høre en operette må du ikke snyde dig selv for enten om du er til opera eller ej. Det er en vis charme ved at sidde der under åben himmel og se på de flotte kostumer de har på og hører live orkestreret.

Tag en tur ned af shopping gaden og nyd ellers det pulserende liv fra en af Veronas mange restauranter og barer.

En tur hen til Romeo og Julie´s hus er også en oplevelse værd. Se murene, som er fyldt med navne fra nogen af de mange mange besøgende, som har besøgt huset.

Er du i Verona i april måned, så er der årligt Vin Italy, hvor stort set alle vingårde, som er store nok til at eksportere til udlandet, er at finde. Alle regioner i Italien er præsenteret der.

Min oplevelse / ærlighed

Med Sabrina´s lejlighed har du virkelig en mulighed for at kombinere en vingårdsferie og en storbysferie. Det kan blive en af de ferier, hvor du får en masse forskelligt på opleveren. En tur kunne jo sagtens sættes sammen således at du har nogle dage på for eksempel Ca´del sol ved Gardasøen, hvorefter turen går til Verona og afsluttende kunne være på en af de vingårde i Toscana, som ligger tæt på vandet.